HomeKlantenservice > Annulatie & retour

Annulatie & retour

Bij Eco-star begrijpen we dat het soms nodig is om een artikel te retourneren. Daarom bieden we een probleemloos retourbeleid aan: als u niet tevreden bent, kunt u uw aankoop binnen 14 dagen retourneren en ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug.

Procedure

U wenst een geplaatste bestelling te annuleren? Bel of e-mail en vermeld zeker uw ordernummer, dan doen wij het nodige. Had u de reeds betaald? Dan storten wij het complete bedrag zo snel mogelijk terug.

Retour van het product met retourformulier

U wenst een reeds geleverd product te retourneren?

1. Vul het retourformulier in

2. Bezorg uw product in originele* staat terug binnen de 14 kalenderdagen na levering of afhaling.

Belangrijke retour voorwaarden

Eventuele kosten verbonden aan het terugsturen zijn voor eigen rekening.

* Het toestel dient onbeschadigd, in dezelfde toestand als geleverd, inclusief alle meegeleverde documentatie en toebehoren terugbezorgd te worden. De verpakking dient tevens onbeschadigd en onbeschreven te zijn zodat wij het product opnieuw kunnen verkopen. Toestellen die beschadigd zijn,waar reeds gebruikssporen op zitten, niet meer compleet zijn, of beschadigde verpakking hebben worden niet terugbetaald!

Klanttevredenheid staat voorop

Onze missie is om jou tevreden te stellen. Mocht er onverhoopt iets misgaan, staan onze klantenservicemedewerkers klaar om je te assisteren. We streven naar een vlotte oplossing, zodat jij met een glimlach je bestelling in ontvangst kunt nemen.

Kortom, met onze levering aan huis-service maken we winkelen eenvoudig, snel en stressvrij. Ontdek het gemak van online winkelen en ervaar hoe jouw favoriete producten direct bij jou aan de deur worden afgeleverd. Bij onze webshop staat jouw tevredenheid centraal, en we kijken ernaar uit om jou de best mogelijke winkelervaring te bieden.

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hieronder onze rubriek om een antwoord op al je vragen te vinden.

Klik buiten deze bar om te sluiten
VergelijkVergelijker sluiten