Betalingsmogelijkheden

Bij het winkelen op onze webshop staat veiligheid voorop, en daarom bieden wij een scala aan betrouwbare betaalopties. Maak gebruik van het betaalgemak en kies uit verschillende veilige methoden, waaronder VISA, IDEAL, SOFORT, Bancontact en Mastercard.

betalingsmogelijkheden

Online betaling via MultiSafepay

Alle online betalingen met Bancontact, Mastercard of Visa worden via MultiSafepay afgehandeld. Betaalt u online, dan krijgen wij hiervan onmiddelijk een bevestiging. Wij gaan direct aan de slag om uw bestelling te leveren of klaar te zetten voor afhaling.

Vooraf overmaken

Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u een e-mail met onze bankgegevens en uw factuur.

De levering of afhaling kan pas nadat het bedrag op onze rekening staat

Wij hebben een rekening bij ING.

Betalen bij afhalen

Dit is mogelijk wanneer u de bestelling zelf in Aartselaar komt afhalen. Bestel via de website met betaalwijze “betalen bij afhalen”. 

Betalen bij afhalen kan zowel cash als met Bancontact en Visa / Mastercard.

Klanttevredenheid staat voorop

Onze missie is om jou tevreden te stellen. Mocht er onverhoopt iets misgaan, staan onze klantenservicemedewerkers klaar om je te assisteren. We streven naar een vlotte oplossing, zodat jij met een glimlach je bestelling in ontvangst kunt nemen.

Kortom, met onze levering aan huis-service maken we winkelen eenvoudig, snel en stressvrij. Ontdek het gemak van online winkelen en ervaar hoe jouw favoriete producten direct bij jou aan de deur worden afgeleverd. Bij onze webshop staat jouw tevredenheid centraal, en we kijken ernaar uit om jou de best mogelijke winkelervaring te bieden.

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hieronder onze rubriek om een antwoord op al je vragen te vinden.

Klik buiten deze bar om te sluiten
VergelijkVergelijker sluiten