Home > Onderhoud

2-Jaarlijks onderhoud aan cv ketels

Om uw verwarmingsketel in topconditie te houden is tweejaarlijks onderhoud essentieel. Door de cv ketel regelmatig te reinigen blijft de verbranding zuiver, de uitstoot van schadelijke gassen minimaal, en het rendement optimaal. Een cv ketel die regelmatig onderhouden wordt heeft minder kans op problemen tijdens de wintermaanden.

Daarnaast is onderhoud aan gasketels van meer dan 20 kW wettelijk verplicht.  Lees meer …

Onderhoud gasketel mét attest

 • Reinigen brander, en warmtewisselaar 
 • Nieuwe dichtingen monteren
 • Rendementsmeting en attest
 • Verplaatsing inbegrepen
 • Uurloon inbegrepen

€ 139

inclusief 6% btw 

tweejaarlijks Onderhoud gasketel met attest aanvragen. Snelle afspraak mogelijk.

Kortingen

Laat u minimaal 3 toestellen in dezelfde straat gelijktijdig onderhouden, dan ontvangt u € 10 korting per toestel. 

 

Geeft u een review op Google, dan ontvangt u € 10 korting.

 Review geven >> 

Extra service

 • Tips en advies:  Gratis 
 • Radiatoren ontluchten: € 15 
 • Vervangen ontsteking: € 10 + elektrode 
 • Vrijblijvende herinnering na 2 jaar:  Gratis
 • Parkeertoeslag historisch centrum Antwerpen: € 44

Merken

Wij zijn gespecialiseerd in gasketels van de merken Bosch, Bulex, Itho-Daalderop, De Dietrich, Junkers, Remeha en Vaillant. 

Voor deze merken hebben onze techniekers standaard alle nodige wisselstukken bij. 

Onderhoud zoals het hoort!

Tijdens een 2-jaarlijks onderhoud aan uw verwarmingsketel zal onze technicus de brander openen, reinigen en nieuwe dichtingen plaatsen waar nodig.

Er wordt een algemene controle uitgevoerd op cv-druk, lekkages of onregelmatigheden. De cv-installatie wordt beoordeeld of deze aan alle geldende normen voldoet qua rendement, uitstoot en veiligheid. 

Daarna zal de technicus de cv-ketel testen, een rookgasanalyse uitvoeren, het reinigings- en verbrandingsattest opmaken, en het u overhandigen. 

Heeft u nog vragen? Dan zal onze technieker deze beantwoorden! 

Een onderhoud duurt gemiddeld 1 uur. 

Wettelijk attest

Bij elk 2-jaarlijks onderhoud wordt een wettelijk reinigings- en verbrandingsattest afgeleverd. Het onderhoud wordt door ons geregistreerd bij het Vlaams Energie en Klimaat Agentschap (VEKA) zodat u helemaal in regel bent. 

U dient de laatste 2 attesten te bewaren. Bent u huurder, dan dient u het attest aan de eigenaar te overhandigen.

Indien u het ooit nodig heeft, wij houden een kopie van elk attest ter beschikking tot 5 jaar na datum.

Wanneer krijgt u het attest?

 • Betaalt u cash of met Payconiq aan de technieker, dan ontvangt u het attest meteen. 
 • Betaalt u met overschrijving achteraf? Dan wordt het attest opgestuurd, nadat de betaling ontvangen is.

Garantie op uitgevoerd onderhoud

Al onze techniekers hebben de nodige certificaten en erkenningsnummers. U mag erop rekenen dat het onderhoud aan uw cv-ketel uitgevoerd wordt volgens de wettelijke normen, en volgens de voorschriften van de fabrikant. 

Bij elk onderhoud wordt de brander gereinigd en de nodige dichtingen vervangen. Wij gebruiken hierbij steeds originele wisselstukken. Na het onderhoud wordt het toestel getest zodat wij, en u zeker zijn dat het toestel werkend achtergelaten is door de technieker.

Gezien wij onmogelijk de levensduur van onderdelen in een cv-ketel kunnen inschatten, kunnen wij geen garantie geven op defecten die mogelijk in de komende 2 jaar voorvallen.   Meer lezen …

Wat wordt er niet gedaan?

De technieker zal bij het onderhoud geen zware voorwerpen verplaatsen om aan de cv-ketel te geraken. Het toestel dient vlot bereikbaar, en toegankelijk te zijn. De werken moeten uitgevoerd kunnen worden zonder gebruik van een ladder of een hoogtewerker!

Als de cv-ketel niet meer functioneert is een onderhoud waarschijnlijk niet de oplossing.  Kies dan voor een herstelling!

 Installateur Centrale Verwarming

Erkend installateur Centrale Verwarming sinds 2013 – 

Eco-star is een rasecht familiebedrijf uit Aartselaar, opgericht in 2013 door Walter Braeken en zijn zoons, Ken en Toon. Inmiddels is Eco-star uitgegroeid tot een vaste waarde in de sector en kan u er terecht voor alles wat met verwarming en warm water te maken heeft.   Meer lezen … 


Passion drives perfection

Ons doel is u de snelst mogelijke service bieden, alle werken volgens de regels van de kunst uitvoeren, en dit aan een eerlijke, marktconforme prijs.  

Wij staan volledig achter de expertise van ons team en bieden u daarom een uitgebreide garantie op alle uitgevoerde werken.   Meer info

Klik buiten deze bar om te sluiten
VergelijkVergelijker sluiten