HomeOnderhoudJaarlijkse controle

Jaarlijkse controle

Jaarlijks controle van je Cv-ketel is niet wettelijk verplicht, tenzij de fabrikant dit specifiek aangeeft in de handleiding.

Maar bij Eco-star beschouwen we het als een cruciale stap om jouw verwarmingssysteem in topconditie te houden. Ook bij pas geïnstalleerde ketels raden we dit aan als een preventieve maatregel om mogelijke problemen in een vroeg stadium te ontdekken.

Maak een afspraak
03/284.55.55
Onderhoud@eco-star.be

Regio: “Wij helpen u graag met uw onderhoud rondom de gemeente Antwerpen.”

Kostprijs

  • Tweejaarlijkse controle zonder attest: € 89
  • Aansluitende controle in dezelfde straat: € 79
  • Parkeervergunning toeslag, regio historisch centrum Antwerpen: € 44

Opties

  • Ontluchten van de radiatoren: € 15
  • Prijzen inclusief 6% btw en verplaatsing!

Wat mag u van ons verwachten?

Tijdens deze controle wordt een grondige proefstook gedaan, waarbij zowel sanitair als verwarming worden getest. De verwarmingsketel wordt visueel geïnspecteerd op lekken en zichtbare defecten, terwijl eventuele foutcodes van de cv-ketel worden uitgelezen.

Onze technieker controleert ook de druk van de cv-installatie en vult bij indien nodig. Je kunt al je vragen over de verwarming of thermostaat stellen, waarbij de technieker nuttige tips deelt met betrekking tot veiligheid en verbruik.

Wat wordt er niet gedaan?

De technieker zal geen voorwerpen verplaatsen om aan de cv-ketel te geraken. Het toestel dient vlot bereikbaar en toegankelijk te zijn. Werken moeten uitgevoerd kunnen worden zonder gebruik van een ladder of een hoogtewerker. Houd er rekening mee dat tijdens het jaarlijks onderhoud de brander niet wordt geopend en gereinigd. Als je deze extra stap wilt, raden we ons tweejaarlijks onderhoud aan. Bij de jaarlijkse controle wordt tevens géén attest afgeleverd, u ontvangt enkel een factuur.

Heeft u een attest nodig, kies dan voor een 2-jaarlijks onderhoud. Evenzo omvat de jaarlijkse controle geen herstellingen in geval van een niet goed functionerend toestel; hiervoor kun je kiezen voor een herstelling.

Specialisatie

Bij Eco-star zijn we gespecialiseerd in verwarmingsketels van gerenommeerde merken, waaronder Bosch, Bulex, Itho-Daalderop, De Dietrich, Junkers, Remeha en Vaillant.

Klik buiten deze bar om te sluiten
VergelijkVergelijker sluiten